Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی دایی در روزی که شهروندان ایرانی را به حضور و همیاری با زلزله زدگان فرامی خواند در فضای مجازی نیز در کانون توجه کاربران قرار گرفته است به گونه ای که صفحه او بالاترین رکورد لایک در اینستاگرام را شکست.

ایران آنلاین /   در جام جهانی‌ 2006 حضور علی دایی در تیم ملی ایران به دلیل حساسیت‌هایی که در آن تاریخ وجود داشت با مخالفت‌هایی همراه می‌شد و منتقدان گاهی وقت‌ها او را نشانه می‌گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این همه اقتدار دایی، سابقه او در بوندس‌لیگا، حضور همیشگی به‌موقعش در تمرینات و گل‌هایی که به ثمر می‌رساند، حکومت او را در تیم ملی تجدید می‌کرد.

دایی در سال‌هایی که در تیم ملی قدرت گرفت، به ویژه پس از 1998 فرانسه تا 2006 حاکم مطلق بود و همه مربیان داخلی و خارجی چه به اجبار، چه به اختیار با او همکاری می‌کنند اما 2006 سال نحس دایی در فوتبال بود.

وقایع جام جهانی‌ آلمان و ایجاد چنددستگی در تیم ملی، دایی را در اقلیت قرار داده بود و او دیگر اتوریته سابق را نداشت.

برانکو سرمربی وقت تیم ملی ایران هم وجاهت سابق را نداشت و کار آن‌قدر بیخ پیدا کرد که دایی در جام جهانی‌ نیمکت‌نشین شد.

اتفاقی بی‌سابقه در تمام سال‌هایی که دایی فوتبال بازی می‌کرد. او به ندرت طعم نیمکت‌نشینی را چشیده است...
علی دایی؛ رکورد لایک را شکست
اتفاقات تلخ در جام جهانی‌ 2006 برای دایی به شدت گران تمام شد. فضای مجازی در آن روزگار وسعت امروز را نداشت. گوشی‌ها هنوز هوشمند نشده بودند و اینترنت در کشور گسترش نیافته بود اما شوخی‌های پیامکی در گوشی‌های همراه باعث شد تا دایی در فضای مجازی سال 2006، تحقیر شود.

آن روز هیچ‌کس تصور این محبوبیت امروزی را از دایی نداشت و خیلی‌ها با خود گفتند کار ستاره تمام است. او دیگر حتی در آسمان فوتبال چشمک هم نمی‌زند.

دایی در سال‌هایی که قاعدتاً باید از فوتبال محو می‌شد اما در عالم مربیگری دوباره مصر شد. او باز هم همان علی دایی زمین فوتبال شد که با سماجت تمرین می‌کرد و گل می‌زد.

در مربیگری قصد نداریم کارنامه علی دایی را مرور کنیم. طبعاً قهرمانی در جام‌حذفی پاسخگوی نیازها و بلندپروازی‌های دایی نیست. قهرمانی با سایپا هم کمی قدیمی است و شاید دایی دوست دارد در یک تاریخ جدیدتر و به‌روز‌تر با یک تیم که شاید نامش پرسپولیس باشد جشن قهرمانی بگیرد اما او امروز مرد اول فضای مجازی و حقیقی است.

آنهایی که دایی را در جام جهانی‌ 2006 در پیامک‌های آنچنانی خجالت می‌دادند، حالا به دلیل استمرار در همراهی با مردم، کمک به زلزله‌زدگان و حضور به‌موقع در منطقه دایی را تحسین می‌کنند.

دایی به چهره‌های محبوب تبدیل شده که لایک‌خورش ملس است و همه او را دوست دارند.

دوست داشتن دایی دیگر کار ساده‌ای شده اما او برای رسیدن به این نقطه و این درجه از محبوبیت خیلی تلاش کرد.

اول از همه اینکه همیشه در کنار مردم باقی ماند‌‌؛ این بار چهره او را در ایستادن بالای سر کمک‌های مردمی در کرمانشاه دیدیم‌‌؛ او آنجا هم مردم را فراموش نکرد.../

---

منبع:خبرورزشی

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۷۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله به نون‌خ و آقاخانی: برای اینستاگرام سریال ساخته بودید؟

فصل پنجم سریال «نون خ» نشان داد دنباله‌سازی سریال‌های تلویزیونی دیگر رونق گذشته را ندارد، نمونه‌اش سری جدید «نون خ»! به همین بهانه روزنامه فرهیختگان در یادداشتی به نقد سریال سعید آقاخانی پرداخته است و این مجموعه تلویزیونی را ناموفق خواند.

در بخشی از این یادداشت می‌خوانیم: 

* نون خ در فصل پنجم خود وامدار دو چیز است. یکی خاطرات خوش طرفدارانش از فصل‌های قبلی، مثل قصه عشق سلمان و شیرین و امتیاز دیگرش کاراکتر‌هایی هستند که لحن و قواره شان برای گفتن یک داستان جذاب تثبیت شده است. این امتیاز‌های ویژه برای یک سریال، اگرچه مزیت است، اما از طرف دیگر انتظارات را هم بیشتر می‌کرد. این انتظار به حقی از طرفداران این سریال بود که اگر سازندگان نون خ، ایده قابل توجه و پیش‌برنده‌ای نسبت به قبل ندارند، بهتر که اصلا سراغ قصه‌بافی و بیهوده‌گویی نروند.

* اما یکی از اشکالاتی که سریال نون خ در پنجمین گامش داشت، به همین نقطه برمی‌گشت. ایده اولیه اگرچه سروشکلی گرفته بود تا در چهارچوب اهداف سازمانی صداوسیما قرار بگیرد، اما آنچنان که باید نمی‌توانست مخاطب را با خودش همراه کند. ایده‌ای که برای یک سریال ۲۵ قسمتی، موتور محرک پیش‌برنده‌ای نبود و برای همین نمی‌توانست قوای واحدی برای انسجام‌بخشی به کاراکتر‌ها و خرده‌روایت‌ها شکل دهد.

* کارگردانی سکانس‌های جاده‌ای و داخل مینی‌بوس کار ساده‌ای نیست و نویسنده و کارگردان سریال با گنجاندن و خلق لحظات کمیک تلاش کردند تا این بخش‌ها خسته‌کننده و کسالت‌بار نشود، برای این کار ترفند‌هایی هم به کار بردند، اما تکرار بیش از حدشان به خصوص در ۵ قسمت اول، ملال‌آور شده بود تا جایی که حس می‌شد آدم‌ها و شوخی‌ها درون هر قصه کش آمده است. با این حال فصل پنجم نون خ خرده اتفاقات و سکانس وایرالی برای فضای مجازی کم نداشت؛ سکانس‌هایی که اگر از دل قصه حذف می‌شدند به کلیت اثر آسیبی نمی‌زد.

tags # نون خ سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • (تصاویر) علی دایی بر پیشانی این زن بوسه زد
  • تجلیل از مادران جوان زیر ۴۰ سال و دارای چندفرزند در هفته جمعیت
  • اولین‌نشست سری‌جلسات ایده‌پردازی برگزار می‌شود
  • حمله به نون‌خ و آقاخانی: برای اینستاگرام سریال ساخته بودید؟
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • مرد در سایه به زودی مدیرعامل استقلال می شود؟ | مدیری که علی دایی را آبی‌پوش کرد!
  • عکس | جواد کاظمیان با رضا مالدینی تمرین می کند!
  • خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر از اینستاگرام
  • علی دایی در خانه خبرنگار ورزشی و مادر ۸۹ساله‌اش!